01 Haziran 2026 DropCatch listesinde Eğitim Domainleri kategorisine girebilecek kaliteli domain adayları aşağıda listelenmiştir.
Bu başlıkta 7 aday vardır. Liste; uzantı, uzunluk, anlamlı kelime, sektör, okunabilirlik ve ticari niyet sinyallerine göre hazırlanmıştır.
| Domain | Skor | Tier | Neden listede | Kullanım fikri |
|---|---|---|---|---|
| adgakademi.com | 75 | Tier 1 | .com uzanti, makul uzunluk, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim | akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir. |
| nitiakademi.com | 75 | Tier 1 | .com uzanti, makul uzunluk, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim | akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir. |
| akademiascipta.com | 73 | Tier 2 | .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet | akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir. |
| akademiazysku.com | 73 | Tier 2 | .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet | akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir. |
| gozdeliakademi.com | 73 | Tier 2 | .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet | akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir. |
| pandansakademi.com | 73 | Tier 2 | .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet | akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir. |
| techakademieup.com | 73 | Tier 2 | .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet | akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir. |
Backorder veya satın alma kararı vermeden önce marka tescili, geçmiş kullanım, backlink/spam geçmişi ve ticari uygunluk kontrolleri yapılmalıdır.