01 Haziran 2026 Eğitim İçin Boşa Düşecek Domainler

01 Haziran 2026 DropCatch listesinde Eğitim Domainleri kategorisine girebilecek kaliteli domain adayları aşağıda listelenmiştir.

Bu başlıkta 7 aday vardır. Liste; uzantı, uzunluk, anlamlı kelime, sektör, okunabilirlik ve ticari niyet sinyallerine göre hazırlanmıştır.

Domain Skor Tier Neden listede Kullanım fikri
adgakademi.com 75 Tier 1 .com uzanti, makul uzunluk, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir.
nitiakademi.com 75 Tier 1 .com uzanti, makul uzunluk, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir.
akademiascipta.com 73 Tier 2 .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir.
akademiazysku.com 73 Tier 2 .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir.
gozdeliakademi.com 73 Tier 2 .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir.
pandansakademi.com 73 Tier 2 .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir.
techakademieup.com 73 Tier 2 .com uzanti, anlamli kelime: akademi, sektor: Egitim, yuksek ticari niyet akademi odağında marka, içerik sitesi, lead toplama projesi veya domain yatırımı için değerlendirilebilir.

Backorder veya satın alma kararı vermeden önce marka tescili, geçmiş kullanım, backlink/spam geçmişi ve ticari uygunluk kontrolleri yapılmalıdır.